Iskall öl direkt från bryggeriet
Öl

Iskall öl direkt från bryggeriet

Är du en person som älskar att dricka iskall öl på sommaren? Då är du helt klart långt ifrån ensam. Det finns få saker som kan vara lika avslappnande och rofyllt som att ta sig en öl på stranden, på uteserveringen eller i parken tillsammans med vänner. Under de varmaste sommarmånaderna är det dock inte alltid lätt att hålla ölen kall, förutsatt att du inte dricker den direkt på ett bryggeri eller på en pub.

Bästa tipsen för kall öl på sommaren

Oavsett om du köpt din öl på Systembolaget eller direkt från ett bryggeri kommer du med största sannolikhet vilja dricka den iskall. Här nedan listar vi därför allt från högkvalitativa termosflaskor till ishinkar och mycket mer! Fördelen med att ha din öl i termosflaskor är att du kan ha den nära till hands hela tiden, samtidigt som du slipper kånka runt på hinkar eller andra kyllösningar. Beställ din termos från Medtryck så kan du göra den personlig på samma gång!

Vill du istället besöka ett bryggeri finns det mängder med spännande alternativ runt om i Sverige som är värda att se. På ett bryggeri kan du inte bara se på hur det går till att framställa din favoritöl, utan du får också möjlighet att dricka en helt nybryggd (eller lagrad) öl på plats. Några riktigt bra alternativ är Nya Carnegiebryggeriet i Stockholm, samt Oceanbryggeriet i Mölndal. Det är dock inte alla som vill avnjuta sin öl på just ett bryggeri och då finns det andra lösningar som håller ölen kall istället.

  • Termosflaska – håller ölen kall och kaffet varmt beroende på vad du önskar.
  • Kylväska – rymmer många öl på en och samma gång, men är klumpig att bära med sig.
  • Is i påse – Att lägga ner massor med is i en påse (och sedan stoppa ner ölen) kan fungera för dig som behöver en snabb lösning utan investeringar.