E-cigg och smaker som passar till öl
Öl

E-cigg och smaker som passar till öl

Att dricka en god öl passar bra både till vardags och till fest, där du får en möjlighet att koppla av och varva ner. Det finns många goda tilltugg till öl, som snacks och korv. Du kan också röka e-cigg, där det finns ett antal goda smaker att välja mellan.

Hos hittar du Vape och e-cigg i många tilltalande smaker som passar bra ihop med öl. Här finns smaker som Creamy Strawberry, Sweet Mango och Juicy Berry. Vape kan användas som alternativ till cigaretter. Det innehåller inte tobak och du kan också välja bland nikotinfria alternativ.

Goda smaker till öl

Som öldrickare kan du kombinera din favoritdryck med andra smaker, vilket förhöjer ölupplevelsen. Du kan exempelvis prova smaksatt öl tillsammans med snus. Öl passar bra med havtorn, rosmarin och chilipeppar. Det går också bra att kombinera en fyllig öl som mörk lager med viltgryta eller sandwich med pastrami.

Många har upptäckt hur gott det är att matcha öl med pizza, där tjockare pan pizzor är en given favorit. Vesuvio och Margarita brukar ofta ätas med en god öl vid sociala samkväm. Det finns också många goda pizzor som passar till öl för den som är vegetarian.